Klaar voor de volgende stap?


Stel je voor dat deze container automatisch op zijn bestemming komt, zonder papier, zonder truck met chauffeur, op afstand gecontroleerd...

Sroll down in dit venster..

Talking Logistics


Talking Logistics gaat over betrouwbare, veilige en efficiƫnte logistiek en wegtransport. Daartoe maken overheden en bedrijven de verbinding tussen verkeersmanagement, mobiliteit en logistiek. Door data te delen, door gebruik te maken nieuwe intelligentie, telecom netwerken, publieke en private data, open source software en -modellen, beschikbare standaarden en nieuwe duurzame aandrijfsystemen ontstaan nieuwe commerciƫle en matschappelijke waarden. Niet over 10 jaar maar vanaf nu. Join us!

Talking Logistics is en loot aan de stam van het Partnership Talking Traffic.

Wat als verkeer het verkeer regelt?


Wat als verkeer automatisch de juiste rijstroken gebruikt en verkeerslichten zouden kunnen communiceren? Wat als het mogelijk is om zwaar verkeer te herkennen en ook andere soorten verkeer te onderscheiden? Wat als wegen hun conditie kunnen rapporteren en op basis daarvan een snelheidsadvies geven? Wat als parkeerplaatsen hun beschikbaarheid kunnen aangeven? En u vervolgens vragen of u een plaats wilt reserveren en automatisch wilt betalen?

Dit is waar het Partnership Talking Traffic voor staat.

Supermarkt-Logistiek

Transparantie en inzicht in leveringen

Open Trip Model

De universele taal voor de logistiek

Logistieke data

Ontsluiting van gemeentelijke logsitieke data

Real Time Logistiek

Data delen tussen verkeersmanagement en logistiek

Autonome vracht

Geautomatiseerd, duurzaam en autonoom vrachtvervoer

Programma

Doel en aanpak